ти для мене

Инна Орлецкая
я занадто жива для тебе, мій скрипалю...
я занадто спрагла до твоїх експресій...
ти для мене - глибоке підземне провалля!
ти для мене - куля на виліт у серці!

ти для мене - беспутня пустеля Сахара!
я ще довго буду марити міражем...
я ще довго буду шукати в сивих хмарах
ключ від твоїх відверто холодних "невже".