вiр у мене

Инна Орлецкая
чуєш, отут спинись, у пульсуючім серці,
не блукай світами, не руш в буденний простір!
але щастя мружить очі і так сміється,
і долоньки теплі на твої плечі мостить,

і шепоче, ледь чутно, що вітер стихає,
щоб дозволити чути серцю кожне слово:
"я ще прийду до тебе, вернусь небокраєм...
вір у мене, моя незрадлива любове!"