Серце...

Анастасия Мосьпан
Моє серце – крижина.

Самотня в небі пташина.

Мовчить, тріпоче

Мова лебедина.

Адже розуміє все,

Майже, як людина.

В думках одні запитання.

Що таке кохання?

Хто долю серденька знайде?

Хто зачекає, обійме?

Чого серце до нього лунає?

Чого цього всього не знає?

                15.02.2013.