Распахну...

Энни Блю
Распахну свае рукi, як крылы,
Усёй душою цябе абдыму.
Табе удзячны радзiма за сiлы,
за сучаснасць, i за даунiну.

Сэрцам злiуся з табой я навекi...
Беларусь...странналюбы мой лёс.
Жыта спелага хвальныя рэкi,
Васiлькi, нiбы кроплi нябёс.

Працавiтая, таленавiтая,
Самабытная i хлебасольная,
У пакутах-ахвярах адмытая.
Майго сэрца ты -
              песня раздольная...

                март 2013 г