Лист до мого чолов ка

Таиса Чубукчи
Здравствуй, сонечко, моє!
Скучила. Люблю твое
Щебетання вранці, каву,
Побрехеньку на забаву.

Важке там твое життя
В тій холодній стороні,
Щоб добробут и бутя
Забезпечити мені.

Хлопчик любий! Як там є?
Мліе серденько моє.
Поспіши, лети до дому!
Я люблю тебе! Потому

Ти повітря, без якого
Я не зможу більше жити.
Ти, як ключ, в воді якого,
Все здобуте, пережите.

Ну, бувай, мій друже, любий!
Шлю тобі смачний бісквіт,
Валентинку, в місяць люттий,
Поцілунок і привіт.