Най - вярната посока

Радко Стоянов 2
Целувки знойни сипят се безброй,
ухаят свежи пролетни цветя.
-Обичам те безкрайно - шепне той!
-Обичам те безумно - шепне тя!

Преплитат се ръцете със ръце,
притискат се гърдите до гърди,
сърце тупти до другото сърце,
усмихват се далечните звезди.

И няма, няма сила на света
да спре копнежа вечен на страстта,
да спре стихията на любовта,
да спре възторзите на младостта!

Най - вярната посока на света
показва точно само любовта!