Вiтер

Валентина Тараненко
Хтось розлютив залітний вітер –
Несамовито він буяє,
Не знає силоньки де діти –
Шалені хвилі підіймає.

Дуби могутні  мов пелюстки
Додолу хилить силоміць,
Зриває листя немов хустки,
Все навкруги лягає ниць…

Псує стосунки навіть з Сонцем,
Стинає чорним смутком вмить,
Не підкупити і червонцем,
Поки аж сам не відлетить…