Медовий тиждень

Григорий Божок
               або
 ЯК ВРЯТУВАТИ  ТРАДИЦІЙНУ  СІМ'Ю
 
В  неділю  батько  женив  сина,
В  понеділок  -  питає:
«Скільки  раз  любив  дружину?»
Той  -   відповідає:

«Аж  шість  раз  ходив  до  люби!»
Татко  розсміявся,
Бо  для  нього  стільки  -  згуба:
«На  одну  зібрався!»

У  вівторок  знов  питає  -
«П’ять  сьогодні  тату!»
«А  я  раз!» - з  плеча  кидає,
Та  й  виходить  з  хати.

У  середу  син  до  тата:
«Єсть  чотири  рази!»
«Ну,  для  мене  й  це  багато,
Я  один  раз  вразив!»

У  четвер  син  рапортує:
«Три  рази  любились!»
Батько  й  тут,  ніби  жартує:
«А  ми  раз  зустрілись!»

У  п’ятницю  вже  син  каже:
«На  два  лиш  зібрався!»
Тато,  як  картоплю  смажить:
«Я  -  раз  постарався!»

У  суботу  син  віщає:
«Один  раз  був  тату!»
Тато  в  тон  відповідає:
«Раз  ходив  в  атаку!»

У  неділю  син  звітує:
«Не  зміг  й  разу,  тату!»
Татко  із  синком  жартує:
«Раз  побув  на  святі.

Головне  в  цій  справі  «як»,
Хоч  важливо  й  «скільки»,
Особливий  шарм  і  смак -
Відчуй  свою  жінку.

Чоловіче  місце  «зверху»,
«Знизу»  не  стидайся,
«Зпереду»  і  «ззаду»,  «вершник»…
Всіх  поз  не  цурайся!

Як  зумієш  з  нею  разом
Відліком  займатись,
Щастя  стане  поза  часом
Радістю  зростати.

Зможеш  сам  різноманітить
У  своєму  домі  -
«Гречка»  вам  обом  «не  світить»
В  зустрічах  знайомих.

Буде  у  вас  цей  процес
Не  нужда,  а  свято,
Що  підніме  до  небес
Й  ощасливить  хату!»

Отака – то  еротична
За  тиждень  розмова,
Щось  тут  звичне  чи  незвичне
Кожний  собі  вловить.
     4.07. 2013р., Київ