На шостому поверс1

Иванна Яновская
холодними пальцями

по клавішах
ранкове таксі
і по венах

недопита ніжнісь

так,що через край

повільніше,шеф

я вбираю тепло

сонних вулиць



завтра знову
залишу його
на шостому поверсі.