на виделцi

Галина Танай
відповіді залишаються без питань
перебої на лінії
перебої в роботі серця
вранішній сон
дрижачий і тепло-шорсткий
щулиться мокро на голій холодній виделці
всі запитання лишаються при тобі
твій бог не приїде
у бога зламалась машина
можеш лишатись
можеш нікуди не йти
можеш тримати цю тишу на мертвих колінах
можеш ділитись на два між немитих дзеркал
можеш сховатись
вийти з дверей у вікна
сон на виделці
ти - на її зубці
можеш кричати. можеш вважати – вільний.