Полинули

Астральная Проекция
Ми полинули в ніч.
Стало темно зненацька.
Почуття — в піч,
Сум — в піч,
Всі відчуття — це пастка.

Тисячі поглядів,
Що в сумі дають нам нічого.
Порожні очі =
Кохані очі.
Відверни погляд,
Це гірше жаху нічного.

Ти з'являєшся,
То зникаєш.
Твою присутність не ловлять приймачі.
І то ми
(Чи ти?)
Щось змушує далі йти.

І ти знову поїхав,
А до того приперся без згоди.

/Забирайся/
/Геть/
/Назавжди/
/Не плюндруй мрій моїх гарну погоду/
.