Ще гол!

Таиса Чубукчи
Мяч. Фінал. Відкрив рахунок
Форвард. Нуль один. Ура!
Розігрують Еврокубок
Самі кращі. Знову гра!

Гей! Лови! Держи! В-о-р-о-т-а!!!
Грайте, як в останні дні.
На вас дивиться Європа,
Покажіть-но клас у грі.

Хвиля йде по стадіону.
На підтримку любій грі.
Контратака, а заслону
Не дістати. Мяч у грі!

Все тремтить від перевтоми.
Другий подих, деж ти є?
Ну, держіться! Мяч в воротах!
Отакої! Майстер б’є!

Знову вдала передача
З кутового, знову б’є.
Стадіон реве: «Подача»!!!
Мяч в воротах! Ще гол є!

Два один – свисток фінальний,
Найсильніший виграє.
Єврокубок тріумфальний
Далі по Європі йде.