плюс-мiнус

Инна Орлецкая
плюс-мінус день один, плюс-мінус два...
до сонця небо тулить крила ночі...
твої розгублені життям слова,
що ти мене побачити не хочеш.

схололий світ, схололий серцем ти...
і в губи неосяжний подих вітру:
переживи, кажу, перетерпи!
плюс-мінус тьма, плюс-мінус знову світло...