двое

Инна Орлецкая
до тебе лине серце так, красуне лісова,
як лине в небо птахом сонце на світанні,
як линуть в душу ніжними рядками ці слова...
можливо, вперше та, ймовірно, не востаннє.

до тебе лине погляд мій, красуне лісова,
як лине до вогню збентежений метелик,
як лине дотик до твого жаданого лиця
і рветься імпульсом розгублених істерик.

і чую пульс мій шаленіє безупинно - сто,
коли кладу любов до ніг твоїх, кохана,
коли до тебе лине все моє палке єство,
як лине той туман до синього лиману.