Энкэй бэлеше серлэре...

Лилия Рэ
Энкэемнэн бэлеш серен
Кабат-кабат сорадым,
Ул эйткэнчэ маен салып,
Камырларын тугладым...
Бар кинэшен утэсэм дэ,
Ачылмады серлэре,
Энкэм бэлеше тэменэ
Житэлмады тэмнэре...
Туксан кабат тугласам да,
Искитэрлек унмады,
Энкэм салган бэлешлэрдэй
Тел йотарлык булмады. 
Узе белэн китте инде
Бэлешенен серлэре...
Эллэ инде сере булды
Энкэемнен куллары..?

 2013, июнь