Jizn v chyeyto drame

Малаб Уаха
       We all live in somebody's dream...

       (Возможно, неточное, из Twin Peaks Fire walk with me)



"Asher! no electricity er... on the stage."
"You mean, on the floor?" "Doesn't matter.
We all live in somebody's drama..."

Ашер, нет света... на сцене
на всех этажах драмы
рвут парики квартиранты
души-слова над живыми
витают