Карантин

Чубенко Саня Карпусь
В зимній день морозний віхола гуляє,
то жбурляє снігом,то інеєм засяє,
а мороз малює візерунки білі
на стіклі віконнім у міській квартирі.
               
Карантин у школі,для дітей - це свято,
в душах їх маленьких радості багато,
за санки та лижі,і мерщій на гірку
краще,ніж отримати за урок п'ятірку.

Пустощі і регіт чуються довкола,
аж на дві неділі карантин у школі.
дітвора весела,в них рожеві щоки
бо спішить не треба,завтра на уроки.

Хоч на повітрі свіжому,температура - мінус,
їх зовсім не злякає страшний "коронавірус".



 20 січня 2021р.