Стежка до отчого дому

Чубенко Саня Карпусь
В'ється стежка до отчого дому,
через поле засніжене,ліс.
все близьке тут мені і знайоме,
тут колись народився і зріс.
               
Набирався і досвіду,й сили
і здоров'я - з роси і води,
є краї - і красиві і милі,
та вертатись я буду сюди.

Повертатися знову і знову
батьківський пам'ятаю наказ
я приїду забувши про втому
де ззаозеро жде і капкас.

Де мені все знайоме до болю
від  повітря й краси захлинусь 
де берізки в снігу і тополі,
так заозеро любить Карпусь.