Оновлення

Виталий Дагаев
       
   Вирує повінь. Крига скресла.
   Ламають хвилі сірий лід.
   До сонця голову піднесла
   Весняна квітка-первоцвіт.

   То дощ, то сніг, то сонця промінь,
   То знову обрій у імлі.
   Та врешті-решт, весняна повінь
   Зимовий брухт змива з землі.