Застреляй ме!

Радко Стоянов 2
Застреляй ме със погледа си влюбен -
в краката ти да падна онемял.
Не искам да се скитам сам, прокуден,
в очите ти надежда не видял.

Дъха ми спри с целувки разжарени,
а после дъх ми дай - да ме спасиш.
За обич сме със тебе сътворени,
желая с мене вечно да вървиш!

Под стъпките ни детелина росна
да расне и да пръска аромат!
А щом с ръце горещи те докосна,
небето да ни праща благодат!