Д О Н I

Григорий Божок
Добре,  що  ти  одружилась,
Чоловік  хороший,
Маєш  того,  з  ким  любилась,
Не  пішла  на  гроші.

З  милим  дах  над  головою,
Ростуть  діти- квіти,
Вправно  боретесь  з  нуждою,
Де  ж  тепер  подітись?

Щоденна  важка  робота,
Кінці  майже  зводиш,
За  всіх  дбаєш  у  турботах,
Часом  здоров’ю  шкодиш.

Не  дай  боже  захворіти,
В  «хроніки»  податись-
Остогидне  все  на  світі,
Гірше  не  бувати…

Май  вихідні,  доню,  і  свята:
В  здоров’ї – основа,
Любить  брат  сестру  багату,
Жінку  чоловік - здорову!

Пам’ятай,  рідна,  про  себе,
Молоду  красуню,
Бо  все  пройде,  бачить  небо,
І  любов  відлине.

Знаю:  вода  камінь  точить,
Нужда  сім’ю  валить,
Успіх  хочу  напророчить,
Життя  в  щасті  й  шані!
16.07. 2013р., Київ