шалене кохання

Татьяна
небо над степом
блакитне  і високе,
в перистих мазках перлистих хмар.

що може бути краще неба?
тільки твої очі, мій любий...
мій милий, дивлюся у них,
дякувати  Богові,
що Він направив мене до тебе.

тріпоче серце тремтливою ланню,
коли відлучають тебе від мене...

кожної хвилини мого дня
з години на годину кожної твоєї ночі
благаю про твої бажання
   

божевільна любов
шалене кохання