Я створен щоб тебе кохати

Энвер Эбазер Огълы
 Я створен щоб тебе кохати,
Кохана,ніжна,квітка моя.
Я хочу світ наш відтворити,
Нехай нам обом,посміхнеться доля.
 Де я,де ти,і наші діти,
Разом щасливі,бо це наш світ.
Промінням сонце буде гріти,
Закривши очi я на мить.
 Я хочу дочку,таку як ти,
З волоссям довгим,і твоїми очима.
Щоб був в саду її сміх дзвінкий,
На заздрість всім,моя родина.
 У бога я прошу про мрію,
В який цілком була вона.
Для неї хочу,я творити,
Кохана,мила будь моя... 

Стих на украинском языке"Я создан чтобы тебя любить"