Ховае осiнь срiбнi полонини

Большаков Алексей
Скрывает  осень  в  серебре  вершины
Туман  берёт  их  сказочные  сны…
Уж  вечер  тишиною  лёг  в  долины,
Раскинув  звёзды  в  дебрях  вышины.

А  яркий  месяц  отыскал  тропинку,
Что  в  травах  леса  спрятала  свой  след, -
Чтоб  осень  шла  по  ней  в  седую  зиму,
С  деревьев  унося  багряный  цвет.


Стихотворение Людмилы Петрук:

Ховає  осінь  срібні  полонини,-
Туман  збирає  їх  казкові  сни...
Лягає  вечір  тишею  в  долини,
По  небу  розкидаючи  зірки...

Білявий  місяць  вже  знайшов  стежину,
Що  загубилась  в  травах  лісових,-
По  ній  і  піде  осінь  в  сиву  зиму,
Зриваючи  з  дерев  багряний  цвіт...

Папка 23 - стихотворение 23