***

Степаненко Василь
***
З тобою на світанку стрівся,
А ти зі мною –  уночі.
Моє ти сонце, я твій місяць.
Нас   зорі манять в  далечінь.

Не знаємо, чи буде вічним
Отой союз, що Бог послав.
Ти будеш днем, я буду ніччю
З обручками у небесах.

***
С тобой на рассвете встретился,
А ты со мной - ночью.
Мое ты солнце, я твоя луна.
Нас звезды манят вдаль.

Не знаем, будет вечным
Тот союз, что Бог послал.
Ты будешь днем, я буду ночью
С колечками в небесах.