1065 - Let down the Bars, Oh Death

Эмили Дикинсон -Алекс Грибанов
Смерть, в свой загон впусти
Измученных овец,
Когда уж некуда идти
И блеянью конец.

Как ночь твоя тиха!
Тем, кто к тебе спешат,
Ты так блаженна, так нежна!
Словами не сказать.

 
Let down the Bars, Oh Death -
The tired Flocks come in
Whose bleating ceases to repeat
Whose wandering is done -

Thine is the stillest night
Thine the securest Fold
Too near Thou art for seeking Thee
Too tender, to be told -