Каламбур на беларускай мове - 63

Леонид Ганчаров
Каламбур жанчыны пра каралей і карАлі у сваім сне


КаралІ ў маім сне многіх жорстка карАлі,
Ну, а мне каралІ надзявалі  карАлі -
І я  вельмі хацела сябе ім  у снЕ  даць...
Муж, на жаль, разбудзіў, ён крычаў: "Дай мне снЕдаць!"

*****

Каламбур женщины про королей и ожерелья в своём сне

Короли в моём сне многих жестоко карали,
Ну, а мне короли надевали ожерелья.
И я очень хотела себя им  во сне дать...
Муж, к сожалению, разбудил, он кричал:"Дай мне завтракать!"