Республика Беларусь...

Дмитрий Рудаковский
О,Беларусь моя родная!
О,Беларусь мая матуля!
О,Беларусь калыска свету!
О,Беларусь краiна шчасця!
Твой колер–гэта сцяг прыгожы...
Твой гонар–гэта гiмн народны...
Твой вопыт–гэта стан людскi...
Твой розум–гэта прэзiдэнт!
Спасi Гасподзь нас усiх грэшных!
Прасцi,памiлуй,беражы...
Хранi Гасподзь цябе краiна!
Усе бясконцыя вякi!!!