Балерина

Оксана Вершинина 2
Ця дівчина незвичайна!
Ця дівчина – балерина…
Танцює знов, як в останнє,
В срібних хмаринах осінніх.

Кружляє вона, забувши
Закон земного тяжіння.
Танцює, ніби торкнувшись
Райдуги замість стежини.

Танцює вона, відчувши
Мелодію власного серця,
І зорі, поряд майнувши,
Підспівують, що заманеться!

Ця дівчина – диво, тайна,
І вся вона, мов перлина.
Ця дівчина надзвичайна!
Ця дівчина – балерина...