***

Гульжиган Гайнуллина
Алма бирэ алмагач,
Аны яхшы карагач,
Лэкин булмый карагачта,
Аны яхшы карагач та...

Подстрочник

Яблоня даёт яблоки,
Если хорошо ухаживать,
Карагач яблок не даёт,
Даже если хорошо ухаживать...