Родительский дом

Селезнёв Александер
Біленька хата ,вікна ніби очі
Все дивляться кудись у далечінь
Цвіте бузок і пахне дивно м`ята 
А за двором  росте гірка полинь
               
Приспів:

Батьківська хата - вічне джерело
Батьківська хата - це шматочок раю
Батьківська хата - спокій і тепло
Я як завжди до неї поспішаю

Куплет 2:

І де б не був я,мене тягне знову
До рідної хатини, до села
Пісні почути, українську мову
Матусю рідну,що життя дала

Приспів:

Якби  можливо повернуть минуле
Життя я мабуть краще б шанував
Було усе дитинство теж щасливе
Та я його так мало цінував