Весна

Селезнёв Александер
Весну чекаю,мов кохану
Таку всю ніжну,чарівну
Цю пору року довгожданну
З птахами квітами ясну

Весна весна пора кохання
Пора надій і світила мрій
На щось прекрасне сподівання
За цю красу я вдячний їй

Повсюди пахощі і квіти
Різноманітні чарівні
Як можна все це не любити
Не поклонятися весні

Автор:Александер Селезнёв:Никополь: