Моя доля

Селезнёв Александер
Я народився в Україні
В співочій, лагідній родині
Моя матуся так співала
Що хворих з ліжка підіймала

Їй рівних не було в окрузі
Її любили щиро друзі
За ті пісні,що їм співала
За Україну,що кохала

І я підріс і став співати
Хотів артистом знатним стати
Господь талан подарував
Та долю ніби хтось украв

Та я співаю завжди і всюди
Співаю там,де просять люди
Співаю в полі і на фермах
Співаю скрізь на всіх концертах

Автор:Александр Селезнёв,Никополь