Sex Sleep Eat Drink Dream - A. Belew

Максим Крутиков
Секс, сон, стол, кир, мысль
Эдриан Белью

Секс, сон, стол, кир, мысль.

Угорь первобытный, яблочно-яично-овощной,
У него нет колеса, зато моё каноэ со мной.

Секс, сон, стол, кир, мысль.

Частный, бархатный, животный, олдсмобильный разум.
Сидя у камина, время всё сжигаю сразу.

Секс, сон, стол, кир, мысль.

Частный, бархатный, животный и пустой TV.
Они на кухне ставят сети, но я неуловим.

Полночь племенная, яблочно-яично-овощная.
Я одеваюсь, скоро буду без ума я.

Секс, сон, стол, кир, мысль.


Sex Sleep Eat Drink Dream
Adrian Belew (King Crimson, VROOOM, 1994)

Sex sleep eat drink dream

Primal tribal aplle egg vegetable eel
I have a new canoe but it does not have a wheel

Sex sleep eat drink dream

Private velvet animal oldsmobile mind
I'm sitting in the fireplace burning up my time

Sex sleep eat drink dream

Private velvet animal empty t.v.
They're fishing in the kitchen
But they haven't caught up to me

Primal tribal chemical digital night
I've got to get dressed to go out of my mind

Sex sleep eat drink dream