Ачы булмас микэн ашларым...

Лилия Рэ
Синен кебек жырлап камыр бастым,
Тэгэрэтеп жэйдем жэймэсен.
Озакламый кунелен ерак очып китэр,
Белмим эле, Эни, доньяларда ничек синсез яшэрмен...

Синекедэй юка жэймэлэрне
Ашъяулыкка жэеп жиллэттем.
Кырыгына кадэр кунеле жирдэ дилэр,
Сонгы коннэрендэ ничек кенэ курим кунелен?!

Елый-елый жэймэлэрдэн тукмач кистем,
Синекедэй нэзек булды тукмачым...
Тукмачыма тамды ачы куз яшьлэрем,
Яшьлэремдэй ачы булмас микэн ашларым...

25.07.2013