Ti само бджоли

Олег Омелянчук
Вже груша стала вище хати...
Ті само бджоли, той же рій.
Там дід якийсь латає лати -
Колишній однокласник мій.

А я ж хитрун! - під капелюха
Ховаю лисину свою
І згадки ледь помітним рухом
Із пам'яті знов дістаю

Ті само бджоли, той же рій
Думок-надій, бажань і мрій.