Любов вчорашня

Надежда Рубан
     Любов  вчорашня.

В  коханнячко  трохи  погрались,
Не  знаю,  чи  щось  ми  програли,
Лиш  душу  мою  сколихнуло,
Любов’ю  твоєю  в  три  бали.

Кохання  таємне,  гріховне,
Списати  вже  можна  на  мило,
Не  було  те  щастячко  повним,
В  душі  моїй  трохи  штормило.

Собі  я  намріяла  весну,
Немає  того,  що  не було,
Сторінку  кохання  чудесну,
Давно  я  вже  перегорнула.

Солодких  твоїх  поцілунків,
Собі  я  у  серці  залишу,
Любов  вже  забрала  ладунки,
Лиш  спогади  грітимуть  душу.

Тих  зустрічей  більше  не  буде,
Лиш  буде  цвісти  в  саду  вишня,
Любов  може  нас  не  забуде,
Таємна,  гріховна , вчорашня!..

  автор  Н.П. Рубан.