Наповню я сили

Надежда Рубан
    Наповню  я  сили.

          
Пройдуся  по-полю  рясної  пшениці,
Напитися  хочу,  щоб  в  горлі  першило,
Джерельної  холодної  гірської  водиці
І  дощиком,  щоб  мене  орошило.

По  житньому  полі  хочу  пройтися
І  слухати,  як  наливається  колос,
У  небо  бездонне,  безкрає  дивитись
І  скрипки  чарівний  слухати  голос.

Приємно  притомлена  в  кінці  дня  трудового,
У  трави  високі  я  хочу  упасти,
Скуштувати  солодкого  медку  молодого,
На  музику  спів  пташиний  покласти.

Як  сонечко  впаде  за  обрій  червоний,
При  повному  місяці  в  другу  неділю,
Піду  я  на  річку,  сяду  в  човен  моторний,
З  Русалками  й  Мавками  вечір  розділю.

Зберу  всі  докупи  я  свої  таланти,
Енергії  силою  наповню  їх  знову ,
засяють  в  душі золоті  діаманти,
Зустріну  зорю  я  ранкову.

Автор: Н.П. Рубан.