Дороговказ

Надежда Рубан
 Дороговказ.

Знов  лину  в  гори  весняні
Лечу  на  крилах  мрій,
І  губляться  думки  мої
Радій  душа,  радій!

Діброва  прокидається
Прилітають  журавлі,
Ароматом  наповняються
Всі  букові  гаї.

Птахи  усі  злітаються
В  цей  весняний  дебош,
Потоки   всі  зливаються
У  Білий  Черемош.

Лілію  мрію  золоту
Як  кращу  із  прикрас,
І  губляться  усі  слова,
Як  я  іду  до  Вас!

В  коханні  признаюся  Вам
І  вже  не  перший  раз
Уклін  складаю  я  Горам
Ви  мій  дороговказ!

Автор:  Н.П. Рубан.