С усмивка и обич

Радко Стоянов 2
Не питай годините как отминават!
Не гледай следите по наште чела!
Печата на времето те ни оставят.
С усмивка и обич при мене ела!

Плода на горчилките земни не сбирай!
Не чакай да падне студена мъгла!
Единствено само сърцето разбирай -
с усмивка и обич при мене ела!

За спомени стари сега не тъгувай!
Не ставай робиня на нови тегла!
Надежда и вяра, и утро сънувай -
с усмивка и обич при мене ела!

Простри над мечтите ни светли крила -
с усмивка и обич при мене ела!