Настр й серця

Надежда Рубан
        Настрій  серця.

   
Впала  нічка  на  поля  пожнивні
В  сутінки  обрію  золотого,
Заграла  музика  для  нас  двох
На  щасливих  струнах  серця  мого.

Обіймаю  я  тебе  жадано
Віддаєш  усе  мені,  що  маєш,
І  цей  вечір  нами  вже  обрано
Ти  мене  цілуєш  і  кохаєш.

І  розтане  нічка  ця  чарівна
Буду  я  її  лиш  споминати,
Ходжу  наче  пава,  чи  царівна
Буду  знову  зустрічі  жадати.

автор; Н.П.Рубан.