Спален мости

Надежда Рубан
            
Спалені  мости.

Нас  любов  відпустила
Уже  назавжди,
Ми  мусим  збагнути,
Вже  нас  не  вернути,
Мене  не   знайти!

Давно  вже  спалені,
Останні  мости,
Все  краще  забути,
Мене  не  вернути,
Тебе  не  знайти!

Автор:  Н.П. Рубан.