Час все з памят стира

Надежда Рубан
    Час  все  із  памяті  стирає.
    

Не  повернутись  нам ривком,
У  ту  весну  теплом  зігріту,
Не  упиватись  тим  медком,
Що  брали  бджоли  з  того  цвіту.

Вже  не  вернути  ті  зірки,
Що сяяли  в  тій  весні  началі,
Вже  облетіли  пелюстки,
Із  цвіту  нашої  печалі.

Не  відчували  ми  біди,
Як  ти  поклав  мене  у  жито,
Кохання  нашого  сліди,
Проливним  дощем  вже  змито.

Давно  кохання  цвіт  зівянув,
І  лиш  журбою  облітає,
Лиш  в  серце-записник  загляну,
Час  все  вже  з  памяті  стирає...

Автор  Н.П. Рубан.