загляну в тв й сон

Надежда Рубан
               
Загляну  в  твій  сон.

Загляну  в  твій  сон,  постукаю  тихенько,
Промінчиком   сонця  хочу  поласкати,
Впаду  на  твої  груди,  послухаю  серденько,
Поцілую  полум’ям  ватри , щоб  не  злякати.

Краплями  дощу  вмию  тебе  зранку,
Вповию  в  мереживо  сонця  ясного,
Буду  сьогодні  тобі  я  за  бранку,
В  сутінках  обрію  золотого.

Слів  чарівних  від  тебе  хочу  почути,
Слова  про  кохання  не  будуть    лишні,
Про  все  на  світі  хочу  з  тобою  забути,
В  обіймах  утопитись  в  передсвітанковій  тиші.

Хмаринкою  буду  про  любов  тобі  шептати,
Може  й  ти  в  мою  душу  заглянеш,
Без  розуму  буду  тебе  я  кохати,
Може  ти  з  світанком  не  розтанеш.

Лепестинками  троянд  встелю  я  дорогу,
По  якій  ітимеш  до  мене,
Співом  пташиним  зустріну  з  порогу,
Як  мені  тебе  залишити  в  себе?

Автор:  Н.П. Рубан.