Песня Волшебный край

Селезнёв Александер
Їду я Карпатами Ой,яка краса
З гір спадає річечка,ніби з пліч коса
То гора низесенька,то високая
Україно-дівчино синьоокая

       Приспів:
А довкола ліс,гори й небеса
Де ще є у світі отака краса
Щоб отак росло,пахло і цвіло
На душі у тебе хороше було.

Вийшов на Говерлу я,глянув навкруги
Де ж краса кінчається,де ті береги
Ніби зачарований на горі стою
Україно-матінко я тебе люблю

       Приспів:
Тут в собі пишається смерековий ліс
Що красу чарівную до небес підніс
А внизу берізоньки ніжні та стрункі
Подивіться людоньки гарні ми які

      Приспів:
А навколо ліс,гори й небеса
Де ще є на світі розмаїття трав
Я б сюди охоче ще раз завітав.