Сни стануть пророч

Надежда Рубан
Знову  нічка  лукаво  сміється,
Телеграми  сповіщають  весну, 
Лиш  мені  одинокій  не  спиться,
Бо  самотній  ніяк  не  до  сну.

Як  голубка  я  хочу  летіти,
В  небо   синє,  безхмарне,  безкрає,
Туга  крила  не  хоче  жаліти,
Крила  мої  в  кайданки  вдягає.

Не  прийму  я  ті  телеграми,
Що  в  душу  приносять  тривогу,
Від  самотності  зачиню  всі  брами,
Я  щастя  чекаю  в  підмогу.

Давно  вже  воно  мені  сниться,
І  сни  мої  стануть  пророчі,
Кохання  нове  заіскриться,
Цілуватиму  чиїсь  чорні  очі.

Автор: Н.П.Рубан.