Любов - це...

Алехандро Мена 3
Любов - це біль, любов - це зрада,
Це жаль, це горе та брехня.
" Не кохай... " - корисна порада,
Але любов важливіша за життя.

Я теж кохав, що тут сказати...
І у свої п'ятнадцять літ -
Не міг любові приховати,
Нехай про це знає весь світ!