А что такое жизнь

Селезнёв Александер
Життя як сон, як зорепад
Як на весні вишневий сад
Враз зацвіте в красі засяе
А потім сохне й опадає

Отак і люди, мов сади
Допоки гарні і вродливі
Не знають горя, ні біди
Себе вважають що щасливі

Щож певно так і є
Життя приватне лиш твоє
Ніхто тобі його не зміне
Саме по долі воно плине

А тільки старість як застане
Життя мов свічка миттю тане
І схаменешся ти в кінці
Бо ти не жив промчав роки оці



                Автор:Селезнёв Александр:Никополь