Смуток прохолодою...

Зарема Петрунько
Смуток прохолодою огортає плечі,
Сонце вже за обрієм, на порозі вечір.
День відсяяв сонячний, не змінив нічого,
До гостини вдерлися розпач та тривога.
До ясного раночку довго ще чекати,
Все-то ті непрохані заважають спати.
День новий народиться, з ним нова надія,
Та короткий вік ії, ввечері гибіє.
А життя все котиться , а життя спливає,
На питання болісні не відповідає…