Чужая война

Селезнёв Александер
Двадцяте березня,весна
Чудовий ранок,сонце сходить
Та раптом чуємо війна
Страшенна звістка нам приходить

Ми знаєм що таке війна
Бо на собі це відчували
Вона безжалісна й брудна
Людей мільйони постраждали.

Війна не наша та болить
Коли страждає люд невинний
Коли Америка бомбить
Народ Іракський непокірний

Страшна війна в затоці Перській
О шостій ранку вже бомблять
В угоду прихоті імперській
Зібрались непокірних покарать

Неначе вороння злетілось
Над жертвою приречену на смерть
Ізжерти кожному масний кусок хотілось
Та черево наповнити ущерть

За людський біль і за страждання
За всі знущання взагалі
Прийде вам покарання
Загарбники із Бушем начолі.

                23.03.2003 рік

                Автор:Александр Селезнёв,Никополь